???? ?? ???…?

…je met de huidige corona-maatregels nog gewoon met mij kunt buitensporten? Ook met een kleine groep? Sterker nog, buitensporten is verstandiger dan ooit, want het zonlicht op je huid zorgt voor de aanmaak van vitamine D. En laat uit Spaans onderzoek nou net gebleken zijn dat deze vitamine de kans op een corona-besmetting verlaagt én bijdraagt aan een minder heftig ziekteverloop!
Wanneer je met een ‘small group’ van 4 vrienden of vriendinnen wilt sporten, zorg ik dat we aan de regels voldoen. We werken dus in tweetallen en ik regel een afbakening. Je kan zowel overdag als ’s avonds met mij sporten, hoewel het voordeel van de vitamine D natuurlijk alleen overdag opgaat.
Dus vraag je vrienden om mee te doen en maak een afspraak met mij: bel 06 – 37 55 32 18, of mail naar marloes@mybodyandmind.nl.
Vooral nu de dagen korter worden, is buitensporten extra belangrijk voor de aanmaak van vitamine D. Wist je dat deze vitamine nog veel meer voordelen heeft? Welke ken je?

Gratis introductietraining of vragen? Bel 06 – 37 55 32 18, laat een comment achter of mail naar marloes@mybodyandmind.nl.

Stop Hier Niet

MEER TE ONTDEKKEN

massage enschede

Wist je dat…?

…wij in de massagestudio ook ASMR-technieken kunnen toepassen bij onze massages? Deze technieken leiden tot een diepe staat van ontspanning en werken goed wanneer je

massga-enschede-onstpanning-sport

Wist je dat….?

…. wij massages aanbieden waarbij je zélf exact kan aangeven welke onderdelen het moet bevatten? Geen standaard programma waarbij je weinig te kiezen hebt, maar

massage-enschede

Wist je dat…

…een massage ontzettend veel voordelen biedt, zowel fysiek als mentaal? Behalve dat het zorgt dat stramme spieren naderhand weer soepel en ontspannen aanvoelen, kan het